خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان سمنان کوچکترین دغدغه‌ی امنیتی ندارد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 03 آبان 1400 - 09:13
استاندار سمنان از امنیت به مثابه یک نعمت بزرگ یاد کرد و گفت: خوشبختانه در استان سمنان کوچکترین دغدغه ی امنیتی نداریم.
استان،سمنان،استاندار،هاشمي،تلاش،نعمت،بومي،ظرفيت،تقويت،رفع

ایسنا/سمنان استاندار سمنان از امنیت به مثابه یک نعمت بزرگ یاد کرد و گفت: خوشبختانه در استان سمنان کوچکترین دغدغه ی امنیتی نداریم.
سید محمدرضا هاشمی ضمن تبریک سالروز ولادت پیامبر خوبی‌ها حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: امروز ترس و هراس دشمنان، پشتیبانی و حمایت مردم از نعمت ولایت است ، پس باید متواضعانه در خدمت مردم بود و برای رفع مشکلات آنان تلاش کرد.‌
وی با بیان اینکه مردم به راستی، ارباب و ما رعیت هستیم افزود: ما مکلف هستیم که به حرف مردم گوش داده و در مقابل آنان فروتن باشیم.‌
استاندار سمنان با بیان اینکه باید به گونه ای رفتار کنیم که مردم به راحتی با مسئولان استان صحبت کنند تصریح کرد: مدیران استان باید بصورت شبانه روزی در سطح استان حضور داشته و به مناطق مختلف استان سرکشی کنند.‌
هاشمی با اشاره به ظرفیت بالای کشاورزی در شرق استان گفت: برای تقویت بخش کشاورزی باید در جهت توسعه مجتمع های گلخانه ای و طرح های آبیاری نوین و نیز پوشش انهار، تلاش‌کنیم.
استاندار سمنان با اشاره به تعدد آثار تاریخی و جاذبه‌های طبیعی در شهرستان شاهرود گفت: باید تلاش و کوشش کرد تا فرصت های گردشگری استان را بیش از پیش معرفی کنیم.‌
وی بر ضرورت تقویت واحدهای صنعتی و تولیدی استان تاکید و تصریح کرد: باید همه مدیران در جهت رفع موانع تولید و اشتغال تلاش کنند.
هاشمی با بیان اینکه تامین ، توزیع و مصرف سه مولفه ی بسیار مهم در مقوله ی آب است خاطرنشان کرد: برای حل معضل کم آبی در استان باید چاره جویی شود.
استاندار سمنان بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های بومی استان تاکید و عنوان کرد: باید پروژه های عمرانی استان را در صورت امکان و وجود توانمندی ، به پیمانکاران بومی استان واگذار کنیم.
انتهای پیام