خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحلیلگر آمریکایی: اقدام ترامپ علیه ایران اقتصاد جهان را به رکود می‌برد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 11:36
یک تحلیلگر آمریکایی در مصاحبه‌ای اختصاصی گفت که اقدام دولت ترامپ در عدم تمدید معافیت‌ها برای خریداران نفت ایران موجب خواهد شد اقتصاد جهان به رکود فرو رود.
نفت،ايران،اقدام،هندرسون،جهاني

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «دین هندرسون»، تحلیلگر آمریکایی در مصاحبه‌ای اختصاصی تصریح کرد اقدام «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در عدم تمدید معافیت از تحریم‌ها برای خریداران نفت ایران اقتصاد جهان را وارد رکود خواهد کرد.
دین هندرسون در مصاحبه با خبرنگار بخش انگلیسی خبرگزاری تسنیم گفت: «اقدام دولت ترامپ در حذف معافیت‌ها برای کشورهایی که بدون وجود تحریم‌ها در وهله اول خریدار نفت ایران هستند، قیمت نفت در بازارهای جهانی را افزایش خواهد داد.»
وی در ادامه گفت: «عدم عرضه نفت ایران می‌تواند قیمت‌ها را افزایش داده و اقتصاد جهان که همین الان هم متزلزل است را وارد رکود خواهد کرد.
این موضوع، از لحاظ اقتصادی به نفع تولیدکننده‌های نفت مانند ایران و ونزوئلا خواهد شد و به کشورهای واردکننده نفت لطمه می‌زند.»
هندرسون در ادامه تصریح کرد این اقدام موجب خواهد شد آمریکا در جامعه جهانی بیش از پیش منزوی شود.
اقدام دولت ترامپ در خروج از برجام و از سرگیری تحریم‌ها علیه ایران با مخالفت جامعه جهانی رو به رو شده و غیر از چند کشور عربی و رژیم صهیونیستی، با محکومیت سایر کشورها مواجه شده است.
انتهای پیام/