خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر آموزش و پرورش به زودی معرفی خواهد شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 02 آبان 1400 - 20:18
قرچک- معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه برای وزارت آموزش و پرورش گزینه های متعددی مطرح است گفت: وزیر آموزش و پرورش به زودی معرفی خواهد شد.
جمهور،رئيس،انتخاب،سفرهاي،استاني،حسيني،پرورش،نمايندگان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی عصر یکشنبه در حاشیه برگزاری همایش فعالان فرهنگی و اجتماعی قرچک که در محل گلزار شهدای گمنام این شهرستان برگزار شد در جمع خبرنگاران از برگزاری جلسه‌ای با حضور نمایندگان مجلس در استان تهران با رئیس جمهور خبر داد و اظهار داشت: به زودی این جلسه برگزار می‌شود تا نمایندگان بتوانند مسائل و مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود را با رئیس جمهور در میان بگذارند.
حسینی با بیان اینکه سفرهای استانی جایگاه خاصی دارد گفت: این سفرها توسط معاونت اجرایی رئیس جمهور طراحی و هماهنگی و به موقع انجام خواهد شد و در خصوص سفر به تهران به دلیل کم بودن بعد مسافت هماهنگی‌ها آسان‌تر خواهد بود.
وی عنوان داشت: سفرهای استانی به خصوص به مناطقی با رسیدن فصل سرما با مشکل و زیرساخت‌ها مواجه هستند در اولویت قرار دارند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس در خصوص انتخابات و انتصابات و انتخاب وزیر آموزش و پرورش نیز بیان داشت: طبق قانون اساسی رئیس جمهور برای انتخاب و معرفی وزیر سه ماه فرصت دارد کما اینکه هم اکنون آموزش و پرورش با حضور سرپرست در حال اداره شدن است اما با توجه به مهم بودن این وزارت گزینه‌های متعددی مطرح هستند و با تأمل این کار انجام می‌شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور عنوان داشت: طی هفته آینده تصمیم نهایی اتخاذ می‌شود و انشاالله فردی که انتخاب می‌شود از هر جهت توانمد باید و در رأس این وزارت خانه مهم قرار بگیرد.