خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولاد: برای مدال‌های پارالمپیک نمی‌توان ارزش گذاشت

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 02 آبان 1400 - 18:42
مهدی اولاد دارنده ۲ مدال پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو درباره مراسم تجلیل از قهرمانان ورزش کشور توضیحاتی را بیان کرد.
پارالمپيك،مسابقات،پاداش،مدال،كسب

مهدی اولاد، قهرمان مسابقات دو و میدانی پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص مراسم تجلیل از قهرمانان المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو اظهار کرد: بسیار خوشحالم که در روز ولادت پیامبر اکرم (ص) این مراسم برگزار شد و رئیس جمهور و وزیر ورزش و جوانان به قولشان در خصوص پرداخت پاداش قهرمانان مسابقات پارالمپیک عمل کردند و انشاالله این پاداش عاملی باشد برای اینکه ما با روحیه و انگیزه بیشتری برای حضور در مسابقات پیش رو تمرین کنیم.
او ادامه داد: برای مدال‌های کسب شده ورزشکاران در مسابقات پارالمپیک نمی‌شود، ارزش گذاشت و این پاداش در مقابل هزینه و زمانی که ورزشکار برای کسب این مدال تلاش می‌کند، واقعا ناچیز است.
من تنها ورزشکاری هستم که برای کشورمان در مسابقات پارالمپیک توانستم ۲ مدال کسب کنم و از مسئولان می‌خواهم که پاداش مدال دوم را نیز برای من لحاظ کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/