خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیا رئیس‌جمهور در تشخیص محقق و مدرس اردبیلی اشتباه کرده است؟

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 02 آبان 1400 - 15:13
امام جمعه اردبیل گفت: محمد علی اردبیلی مشهور به محقق اردبیلی با آقای محقق اردبیلی مشهور به مقدس اردبیلی، ۲ نفر از مفاخر اردبیل هستند.
اردبيلي،اردبيل،محقق،مفاخر،مقدس

به گزارش مشرق، سید ابراهیم رئیسی در سخنرانی خود در اردبیل گفته بود: "اردبیل مفاخر بسیاری دارد، ما در زمان خود نه محقق اردبیلی را درک کردیم و نه مقدس اردبیلی را".
بعد از این اظهارات برخی با این بیان که آقای محقق اردبیلی و مقدس اردبیلی یکی هستند گفتند که آقای رئیس‌جمهور دچار یک اشتباه تاریخی شده است و آقای محقق اردبیلی به مقدس اردبیلی مشهور است و این ۲ یکی هستند.
بیشتر بخوانید:
دراین‌باره آیت‌الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم درباره حاشیه‌های ایجادشده بعد از سخنرانی آیت‌الله رئیسی در اردبیل، گفت: آقای رئیس‌جمهور در سخنان خود از ۲ نفر از مفاخر شیعه اردبیلی یاد کردند که هر دوی آنها از بزرگان هستند.
وی گفت: آیت‌الله محقق اردبیلی که دانشگاه اردبیل نیز به نام ایشان است از مفاخر شیعه هستند که بزرگان می‌گفتند که اگر به این بزرگوار صرفاً مقدس بگوییم ممکن است علمیت ایشان تحت‌الشعاع قرار بگیرد.
امام جمعه اردبیل تصریح کرد: نفر دومی که آقای رئیس‌جمهور منظورشان بود، آقای محمد بن علی اردبیلی مشهور به محقق اردبیلی صاحب کتاب مشهور "جامع الرواة" بودند که ایشان نیز واقعاً از مفاخر هستند، بنابراین آقای رئیسی از دو عالم بزرگوار متفاوت نام بردند.