خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حسینی: در تهران فقط زمین چمن ورزشگاه آزادی کیفیت مناسبی دارد/ سعی کردیم با فدراسیون تعامل داشته باشیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 02 آبان 1400 - 13:53
سیدمجتبی حسینی، سرمربی تیم فوتبال پیکان ابراز امیدواری کرد که تیمش در بازی مقابل هوادار بتواند نتیجه خوبی بگیرد.
تيم،بازي،هفته،پيكان،زمين،فوتبال،چمن

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدمجتبی حسینی سرمربی تیم فوتبال پیکان در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل هوادار اظهار داشت: بعد از بازی هفته اول سعی کردیم ریکاوری خوبی داشته باشیم.
فیلم بازی حریف را هم دیدیم و تیم آنها را بررسی کردیم.
بچه‌های ما تمرینات خوبی داشتند و ان‌شاءالله بازی خوبی شود.
آنها هم تیمی هستند که می‌خواهند فوتبال بازی کنند و ما هم هفته به هفته پیشرفت خواهیم داشت و امیدوارم یک بازی خیلی خوب همراه با نتیجه‌ای خوب برای ما باشد.
سرمربی تیم فوتبال پیکان با اشاره به صحبت‌های ابتدایی امیر صادقی‌پناه مدیر رسانه‌ای این تیم که بابت آماده نبودن زمین چمن ورزشگاه انقلاب کرج ابراز نگرانی کرده بود، افزود: دغدغه من هم برای این بازی زمین مسابقه است.
متأسفانه در تهران، غیر از استادیوم آزادی که زمین چمن آن کیفیت مناسبی دارد، دیگر زمین‌ها کیفیت خوبی ندارند و این روی عملکرد تیم‌ها تأثیر می‌گذارد.
وی درباره حضور دو بازیکن این تیم به نام‌های محمدمهدی محبی و سامان فلاح در تیم امید و تأثیر غیبت آنها روی تیم پیکان اظهار داشت: این مسئله‌ای است که ما راضی به آن نبودیم و با توجه به اینکه لیگ تازه شروع شده است و تازه به هفته دوم رسیدیم، دوست داشتیم ترکیب‌مان در این هفته دچار تغییرات نشود.
با این حال تیم امید هم بازی‌های مهمی در پیش دارد و سعی کردیم با فدراسیون تعامل داشته باشیم.
امیدوارم جای خالی آنها با حضور نفرات جایگزین حس نشود و بازیکنان دیگر بتوانند بهترین عملکرد را داشته باشند.
ادامه دارد...