خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسکن‌های غیرمخدر، بیشترین عامل مسمومیت‌های دارویی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 01 آبان 1400 - 17:31
مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در جهان، مصرف دارو بیش از مقادیر درمانی است و همه ساله نزدیک به ۶۰ درصد موارد مسمومیت‌ها در کشور مربوط به آن است که رقم بالا و قابل تأملی است.
دارو،مصرف،دارويي،پزشكي،دزفول،مسموميت،علوم

ایسنا/خوزستان مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در جهان، مصرف دارو بیش از مقادیر درمانی است و همه ساله نزدیک به ۶۰ درصد موارد مسمومیت‌ها در کشور مربوط به آن است که رقم بالا و قابل تأملی است.
دکتر ندا محمدسعید در اولین روز هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها اظهار کرد: آمار موارد مسمومیت‌های دارویی مراجعه‌کننده به بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول ۶۳ مورد است و داروهای مسکن غیر مخدر بیشترین مورد ثبت‌شده بوده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: دارو یکی از خطرناک ترین عوامل مسمومیت‌زا در منازل است.
عدم توجه به میزان مصرف دارو، مصرف دارو در تاریکی و همراه با خواب آلودگی و نیز مصرف خودسرانه دارو همگی می توانند منجر به مسمومیت های دارویی شوند.
محمدسعید گفت: ضمن اجتناب از مصرف خودسرانه دارو باید توجه داشت که مصرف مقادیر بالای برخی از داروهای به ظاهر کم خطر می‌تواند برای کودکان و افراد مُسن، کشنده باشد.
وی افزود: شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در جهان، مصرف دارو بیش از مقادیر درمانی است و همه ساله نزدیک به ۶۰ درصد موارد مسمومیت‌ها در کشور مربوط به آن است که رقم بالا و قابل تأملی است.
مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: به طور کلی اغلب مسمومیت‌های دارویی در بزرگسالان به صورت تعمدی رخ می‌دهد.
درصد پایینی از مراجعات مسمومیت‌های دارویی مربوط به کودکان است که اغلب به طور اتفاقی و در اثر کنجکاوی کودکان و یا اشتباه والدین رخ می‌دهد.
به گزارش ایسنا به نقل از وبدا علوم پزشکی دزفول، هفته اول آبان توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هفته پیشگیری از بروز مسمومیت‌ها نامگذاری شده است و اول آبان‌ماه نیز روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از داروها است.
انتهای پیام