خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضاپیمای Orion به موشک Moon ملحق شد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 01 آبان 1400 - 15:41
دانشمندان ناسا در جدیدترین فعالیت خود جهت آماده سازی فضاپیمای Orion برای ارسال به ماه موشک Moon را به آن وصل کردند.
فضايي،ناسا،ماموريت،ماه،I،سياره،پرتاب

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از nasa، تیمی از محققان مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا فضاپیمای Orion را از جای خود بلند کرده و در بالای موشک Moon قرار دادند و مجموعه آزمایشی پرواز ماموریت فضایی Artemis I را تکمیل کردند.
این سفینه فضایی با تکمیل سیستم لغو پرتاب خود در ۲۱ اکتبر ۲۰۲۱ ایمن‌تر از گذشته شده است و دانشمندان شروع به انجام مجموعه‌ای از آزمایشات بر روی موشک مونتاژ شده مون با ارتفاع ۳۲۲ فوت کرده اند.
ماموریت فضایی Artemis I ناسا که از سیستم پرتاب فضایی جدید به نام SLS بهره می‌برد راه را برای آزمایش پرواز‌های آینده با خدمه پیش از تعیین برنامه‌ای برای ماموریت‌های پیچیده‌تر جهت حضور فضانوردان در سیاره ماه و اطراف آن هموار می‌کند.
با استفاده از آرتمیس، آژانس فضایی اولین زن و فرد رنگین پوست را روی سطح ماه فرود می‌آورد و راه را برای حضور طولانی مدت در کره ماه مهیا می‌کند.
موفقیت در این آزمایش و انجام صحیح ماموریت می‌تواند حرکت تاریخی سازمان‌های فضایی به ویژه ناسا را جهت سکونت در سیاره مریخ تمکیل نماید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/