خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آذربایجان غربی جز ۵ استان امن کشور است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 01 آبان 1400 - 14:32
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: اذربایجان غربی جز ۵ استان امن کشور است.
غربي،استان،آذربايجان،استاندار

ایسنا/آذربایجان غربی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: اذربایجان غربی جز ۵ استان امن کشور است.
علی مصطفوی امروز اول ابان ماه در مراسم معارفه استاندار جدید آذربایجان غربی با بیان اینکه امروز به واسطه انتخاب پانزدهمین استاندار آذربایجان غربی، روزی تاریخی است، افزود: باافتخار اعلام می کنیم که استان ما جز ۵ استان امن کشور است.
وی افزود: هم مرزی آذربایجان غربی با ۳ کشور و همزیستی اقوام، ادیان و مذاهب مختلف جز ۳ ویژگی استان است که علارغم توطئه دشمنان با وحدت کنارهم زیسته اند.
مصطفوی بااشاره به تزریق واکسن در استان، اظهار کرد: ۸۰ درصد استان بالای ۱۲ سال هستند و واجد شرایط واکسیناسیون هستند که ۷۵ درصد دوز اول را تزریق کردند و ۳۹ درصد هر دو دوز را دریافت کردند.
انتهای پیام