خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«کورسُرخی» نقد می‌شود

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 01 آبان 1400 - 12:31
نشست نقد و بررسی کتاب «کورسُرخی؛ روایت‌هایی از جان و جنگ» نوشته عالیه عطایی برگزار می‌شود.
نويسنده،جنگ،عطايي،جان،برگزار،كتاب،فرهنگي،افغانستاني

نشست نقد و بررسی کتاب «کورسُرخی؛ روایت‌هایی از جان و جنگ» نوشته عالیه عطایی برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، این نشست روز سه‌شنبه (۴ آبان‌ماه) از ساعت ۱۴ با حضور عالیه عطایی، نویسنده افغانستانی ساکن ایران، یعقوب یسنا، پژوهشگر و منتقد ادبی افغانستانی ساکن ایران و مریم عاملی، دانشیار زبان و ادبیات فارسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به عنوان منتقدان کتاب به صورت مجازی برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست که از سوی دفتر مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود می‌توانند به سایت http://meeting.acecr.ac.ir مراجعه کنند و با انتخاب گزینه‌ #دفتر_مطالعات_فرهنگی در قسمت «نام جلسه»، وارد کردن نام کاربری (نام و نام خانوادگی به صورت فارسی تایپ شود)، و وارد کردن عبارت user@mfjd.motaleat به عنوان رمز عبور در این نشست شرکت کنند.
همچنین می‌توانند این نشست را در صفحه‌ رویتاب (roytab.ir) دنبال کنند.
در معرفی نشر چشمه از کتاب «کورسُرخی؛ روایت‌هایی از جان و جنگ» می‌خوانیم: «کورسُرخی؛ روایت‌هایی از جان و جنگ» نه جستار تکان‌دهنده است از تجربه‌های تلخ و گزنده‌ نویسنده از جنگ؛ از مرزنشینی؛ از خون‌هایی که شوروی در افغانستان ریخت تا زن‌ها و مردهایی که طالبان بی‌جان‌شان کردند.
عطایی مشاهداتش را گره می‌زند با روزگاری که انگار نمی‌خواهد و البته نمی‌تواند سپری شود.
«کورسُرخی» تجربه‌ چندین سال تلاش نویسنده است در فرم جستار و انتخاب این نه روایت از میان صدها داستان دیگری که او به شخصه شاهد، ناظر یا شنونده‌شان بوده است.
نویسنده پیش‌تر با رمان «کافورپوش» و مجموعه داستان «چشم سگ» گام بلندی در این عرصه برداشت.
انتهای پیام