خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدابیر امنیتی در شهرهای مختلف پاکستان

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 01 آبان 1400 - 12:30
تدابیر امنیتی در شهرهای مختلف پاکستان به‌دلیل احتمال برگزاری تظاهرات توسط احزاب مخالف افزایش یافت.
پاكستان،تظاهرات،احزاب،مخالف،امنيتي،پليس،شهر

تدابیر امنیتی در شهرهای مختلف پاکستان به‌دلیل احتمال برگزاری تظاهرات توسط احزاب مخالف افزایش یافت.
به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی، رسانه‌های محلی پاکستان گفتند، تدابیر امنیتی در شهرهای مختلف پاکستان به‌دلیل احتمال برگزاری تظاهرات توسط احزاب مخالف افزایش یافته و تمامی مسیرهای ورودی پایتخت تحت نظارت شدید نیروهای پلیس قرار دارند.
مسیرهای ورودی و خروجی اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان با استفاده از کانتینرها مسدود شده و پلیس در برخی خیابان‌های این شهر نیز موانع گذاشته است.
از سوی دیگر منابع پلیس پاکستان اعلام کرد که 24 نفر از اعضای حزب «ممنوعه تحریک لبیک پاکستان (TLP)» در شهر راولپندی بازداشت شده‌اند.
همچنین اینترنت در مناطق مختلف شهر لاهور نیز قطع و برخی خیابان‌ها با کانتینرها مسدود شده است.
گفتنی است جنبش دموکراتیک پاکستان متشکل از احزاب مخالف دولت این کشور اعلام کرده بود که در اعتراض به تشدید تورم در سراسر این کشور تظاهرات بر پا خواهند کرد.
از سوی دیگر اداره مبارزه با تروریسم ایالت بلوچستان پاکستان از درگیری میان نیروهای امنیتی و تروریست‌ها در منطقه مستونگ خبر داد و گفت: در این درگیری 9 نفر از عناصر تروریستی کشته و مقادیر معتنابهی سلاح و مهمات ضبط شد.
این اداره اطلاعاتی درباره اینکه تروریست‌های مذکور عضو چه گروهی بوده‌اند، منتشر نکرد.
انتهای پیام