خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ اثر تاریخی آذربایجان غربی امسال مرمت و احیا می شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 01 آبان 1400 - 10:59
ارومیه – مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی از مرمت و احیای ۳۰ بنای تاریخی استان تا پایان سالجاری خبر داد.
گردشگري،تسهيلات،ريال،پرداخت،ميزان،جباري

جلیل جباری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امسال ۳۰ بنای تاریخی استان مرمت و بازسازی می‌شود، افزود: سایت موزه چالدران، خانه اربابی افشار، مسجد جامع ارومیه، ینگه کند بوکان، کاروانسرای تاریخی خوی از مهمترین آثاری هستند که امسال مرمت و احیا می‌شوند.
وی از شناسایی بیش از ۶۰۰ هکتار بافت تاریخی شهری و روستایی در سطح استان خبر داد و عنوان کرد: این میزان بافت فرسوده، نشان از میزان قدمت و تاریخ این استان دارد که از سال ۱۳۸۸ پس از ابلاغ این محدوده‌ها، در دستور کار حفظ، احیا و مرمت به عنوان یکی از پروژه‌های مهم این اداره‌کل قرار گرفته است.
جباری با اشاره به پرداخت ۹۷ میلیارد ریال تسهیلات کرونایی در آذربایجان غربی، گفت: در نیمه نخست سال جاری ۹۷ میلیارد ریال تسهیلات کرونایی در آذربایجان غربی به واحدهای گردشگری پرداخت شده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی ادامه داد: این تسهیلات به مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمان‌پذیرها، مجتمع‌های گردشگری، پذیرایی، تفریحی، خدمات بین‌راهی، بوم‌گردی، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و صنایع‌دستی پرداخت شده است
جباری افزود: میزان تسهیلات پرداختی به مراکز اقامتی در این مدت برابر با ۲۶ میلیارد ریال، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری ۴۱ میلیارد ریال و صنایع‌دستی ۳۰ میلیارد ریال است.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت میزان تسهیلات درخواستی برای ۳۷۲ پرونده برابر با ۱۹۸ میلیارد ریال بوده و این تسهیلات با هدف حمایت از تأسیسات گردشگری آسیب‌دیده از کرونا پرداخت می‌شود.