خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیح بطحایی درباره همسان‌سازی حقوق فرهنکیان

تسنیم | سیاسی، اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 10:22
وزیر آموزش و پرورش توضیحاتی درباره همسان‌سازی حقوق فرهنگیان ارائه کرد.
دولت،همسان،بازنشستگان،پرورش،دنبال

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم به نقل از خانه ملت،سید محمد بطحایی با بیان اینکه همسان سازی حقوق‌ها از اختیار دستگاه‌های اجرایی خارج است، گفت: یعنی این اقدام باید توسط دولت و صندوق‌های بازنشستگی انجام شود البته ما به عنوان عضوی از خانواده آموزش و پرورش وظیفه داریم این موضوع را برای بازنشستگان فرهنگی پیگیری و دنبال کنیم.
وی ادامه داد: در این رابطه مجلس شورای اسلامی و دولت گام‌های خوبی را برداشته‌اند تا این همسان‌سازی برای سال 98 نسبت به سال 97 جدی‌تر دنبال شود و اتفاق افتد.
بی شک در بازه زمانی کوتاه همسان سازی به دلیل حجم اعتبارات مورد نیاز تحقق نمی یابد اما شیب به نسبت مناسبی را طی می کند.
وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: امیدوار هستیم با همتی که نمایندگان مجلس و دولت دارد در سریع ترین زمان ممکن نظام پرداختی بازنشستگان با شاغلان برابر شود.
انتهای پیام/