خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حشدالشعبی نیروی مهم در حمایت از دموکراسی عراق است

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 01 آبان 1400 - 09:47
رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق با بیان این که نیروهای الحشد الشعبی ضامن نظام مردم‌سالاری در این کشورند، گفت که اجازه بازگشت دیکتاتوری به عراق را نخواهیم داد.
سازمان،الشعبي،نيروهاي،نظام

به گزارش مشرق، «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق گفت که وظیفه نیروهای این سازمان صرفا حفاظت از خودشان نیست بلکه مأموریتش این است که نظام دموکراسی و امنیت کشور با کمک نیروهای امنیتی را حفظ کنند.»
وی جمعه در جلسه‌ای که با فرماندهان الحشد داشت، با بیان اینکه الحشد الشعبی نیروی مهمی برای حمایت از نظام دموکراسی است، گفت: «هرگز اجازه ایجاد هرگونه دیکتاتوری یا تخریب نظام فعلی را نخواهیم داد.»
الفیاض تأکید کرد که الحشد الشعبی مراقب اوضاع بوده و خود را ملزم به رعایت قانون و قانون اساسی عراق می‌داند و در مسائل سیاسی مداخله نمی‌کند.
رئیس سازمان الحشد الشعبی در واکنش به اظهارات برخی از افراد طی روزهای اخیر در باره نیروهای این سازمان، گفت که هیچ کسی نمی‌تواند در خارج از چارچوب قانون اساسی به این سازمان و نیروهای تحت امرش تعرض کند.