خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک جاده‌های مازندران پرحجم و سنگین شد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 30 مهر 1400 - 19:53
گروه استانها_فرمانده پلیس راه مازندران گفت: ترافیک جاده های مازندران تحت کنترل عوامل پلیس راه استان است.
ترافيك،مازندران،جاده،پرحجم،سنگين،تاب

سرهنگ یدالله جهان تاب در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ساری، با بیان اینکه همانگونه که پیش بینی می‌شد ترافیک جاده‌های مازندران از بعدازظهر پرحجم و سنگین شد، اظهار داشت: ترافیک همه جاده‌های مازندران در کنترل کامل عوامل پلیس راه است و خروج بار ترافیکی در حال انجام است.
وی از حجم بالای ترافیک در جاده هراز در هر دو سمت خبر داد و گفت: در منطقه چلاو و تونل سپاسر ترافیک توقف و حرکت است و به دلیل بازگشت مازنی‌ ها از ییلاقات لاریجان نیز ترافیک را سنگین کرده است.
فرمانده پلیس راه مازندران ترافیک جاده کندوان به سمت البرز را پرحجم اعلام و تصریح کرد: در جاده سوادکوه نیز شهر زیراب و پل سفید ترافیک سنگین و طول مسیر روان است.
جهان تاب با اشاره به اینکه ترافیک جاده کیاسر نیز پرحجم و در منطقه سه راه تاکام پرحجم است، یادآورشد: شرایط جوی جاده‌های مازندران صاف و بعضی مناطق ابری و سطح جاده ها نیز خشک است.
وی افزود: محدودیت های کرونایی ممنوعیت ورود خودروهای غیر بومی از شهرهای با شرایط قرمز و نارنجی در جاده‌های مازندران همچنان انجام و خودروهای متخلف اعمال قانون می‌شوند.
انتهای پیام/ ت