خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی گونه‌‌ جدید کرونا در روسیه مسری تر از "دلتا"

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 30 مهر 1400 - 17:12
پژوهشگران روسی، سویه جدیدی از ویروس کرونا را شناسایی کرد‌ه‌اند که احتمالاً نسبت به گونه "دلتا" مسری‌تر است.
كرونا،سويه،روسي،گسترش،روسيه،دلتا،تعطيلي

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ پژوهشگران روسی، سویه جدیدی از ویروس کرونا را شناسایی کرد‌ه‌اند که احتمالاً نسبت به گونه "دلتا" مسری‌تر است.
این نوع از کرونا در روسیه در حال گسترش است.
ظرف یک شبانه‌روز 1036 نفر در این کشور بر اثر یا در ارتباط با کرونا مرده‌اند.
بر اساس گزارش دویچه وله، پژوهشگران روسی از کشف سویه‌ای از کرونا (AY.4.2) خبر دادند.
کامیل چافیزوف، مدیر اداره حمایت از مصرف کنندگان روز پنجشنبه 21 اکتبر به خبرگزاری روسی (RIA‌) گفت که تاکنون چند مورد از سویه جدید شناسایی شده است.
او گفته است که روند گسترش این نوع کرونا کند است اما احتمالا افزایش خواهد یافت و حتی "می‌تواند جایگزین سویه دلتا شود".
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دستور تعطیلی مراکز عمومی و ادارات را داده تا بتوان از گسترش سریع بیماری جلوگیری کرد.
او وعده داده است که در این مدت حقوق‌ها پرداخت خواهد شد.
در برخی نقاط روسیه این تعطیلی احتمالا یک هفته ادامه خواهد داشت و ممکن است تمدید شود.
شهردار مسکو نیز فرمان داده است که افراد 60 سال به بالا که واکسینه نشده‌اند باید برای چهار ماه آینده از خانه خارج نشوند.
انتهای پیام/