خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر میراث فرهنگی:گردشگری امروز اردبیل در خور و شایسته این جایگاه نیست + فیلم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 30 مهر 1400 - 10:31
گروه استان‌ها-وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه گردشگری امروز اردبیل در خور و شایسته این جایگاه نیست، گفت: گردشگری باید با رونق بیشتر پیش برود.
ميراث،اردبيل،گردشگري،سرعين،ضرغامي،استثنايي،شيخ،سلامت،موقعيت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عزت‌الله ضرغامی امروز با حضور در اردبیل و بازدید از مجموعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: اقدامات انجام شده در این بازارچه نسبت به بازدید قبلی که از آن داشتم گسترده بوده و ساماندهی این مجموعه به خوبی انجام شده و لازم است تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه اردبیل با دارا بودن موقعیت تاریخی و باستانی موقعیت بسیار استثنایی دارد، افزود: بقعه شیخ صفی جزو 26 اثر جهانی شناخته شده است یعنی میراث جهانی است و متعلق به مردم همه دنیاست و افتخاری است برای تمدن و مدنیت.
وزیر میراث فرهنگی بیان کرد: سلسله صفوی نقطه عطف در تاریخ ما بوده و فوق العاده است و وظیفه داریم تا جایی که امکان دارد میراث فرهنگی را حفظ کنیم که حداقل ترین کار ممکن مرمت و نگهداری از آن است.
ضرغامی تصریح کرد: همه خوبی ها در بقیه شیخ صفی جمع شده است و بسیار ارزشمند است و وظیفه ما حفظ و مرمت این میراث بوده که البته همکاران اقدامات بسیار خوبی در این راستا انجام داده‌اند و از این به بعد نیز باید بیشتر توجه شود.
وی با اشاره به طبیعت بکر و گردشگری استان اردبیل گفت: طبیعت استثنایی و بخصوص گردشگری سلامت عمدتا در سرعین شناخته شده یک موقعیت استثنایی دارد با اینکه 100 چشمه آبگرم و جاذبه‌های طبیعی د رکشور شناسایی شده اما هیچکدام سرعین نمی‌شود.
وزیر میراث فرهنگی ادامه داد: توریسم سلامت در مهمترین بخش سلامت است در حوزه تندرستی فوق العاده است که باید گردشگری با رونق بیشتر پیش برود زیرا گردشگری امروز در اردبیل در خور و شایسته این جایگاه نیست.
ضرغامی با اشاره به مشکلات مردم در مسافرت به سرعین افزود: باید دسترسی‌ها را زیاد بکنیم که در این راستا 50 میلیارد تسهیلات در اختیارمان قرار داده شده و حدود 55 میلیارد دیگر هم برای مجموعه ماموریت‌های دیگر داریم که باید تا د انمکان مشکلات موجود را مرتفع کنیم.
وی افزود: متاسفانه در وزارت میراث بروکراسی منفی بدی وجود دارد که در حکم اخیر معاون جدید توسعه و منابع نیز اعلام کردیم که بروکراسی منفی را در وزارت خانه کم کنند و کار مردم را حل کنند و مردم را معطل نکنند.
انتهای‌پیام/131/ ت