خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 30 مهر 1400 - 02:06
مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
سرطان،سبزيجات،مصرف،كاهش

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از اسپوتنیک، ایوان کاراسف، جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.
او اظهار کرد: مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، می‌توان این میزان را دوبرابر کرد.
وجود اسید فولیک باعث آن می‌شود که با مصرف سبزیجات سبز برگ و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد؛ همچنین نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.
با پیروی از این اقدامات می‌توان این بیماری را درمان و از پیشرفت سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری‌های مزمن را کاهش داد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/