بازگشایی دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان به صورت پلکانی/ کمبود معلم در شهرستان
سرپرست دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: این دانشگاه با محوریت سلامت و به صورت پلکانی برای دانشجویانی که دو دوز واکسن کرونا زده باشند، فعالیت خود را آغاز می کند.
ایسنا/کرمان سرپرست دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: این دانشگاه با محوریت سلامت و به صورت پلکانی برای دانشجویانی که دو دوز واکسن کرونا زده باشند، فعالیت خود را آغاز می کند.
"رضا رنجبرکریمی" امروز ۲۹ مهرماه در جلسه شورای اداری شهرستان با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب که دانشگاه را منشأ تحول معرفی کردند، اظهار کرد: دانشگاه با تربیت نیروهای متعهد، متخصص و متدین و سراریز شدن آنها در جاهای مختلف جامعه و ارائه راهکارهای نوین و اثربخش می تواند حلال مشکلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی جامعه باشد.
وی افزود: دانشگاه ها باید با هدفمندکردن تحقیقات علمی و پژوهشی خود گرهی از مشکلاتی که جامعه و ادارات با آن سروکار دارند، باز کنند که اگر چنین شود دانشگاه مکان مقدس و علم، نافع خواهد بود.
رنجبرکریمی با اشاره به بازگشایی دانشگاه ها در نیمه دوم آبان ماه، تصریح کرد: ابتدا با اولویت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان دکتری که بالای ۱۰۰ نفر هستند و سپس کارشناسی ارشد که بالغ بر ۱۰۰۰ نفرند و در صورت مساعد بودن شرایط بقیه دانشجوبان حضور پیدا خواهند کرد.
وی ادامه داد: حضور با شرایط پلکانی برای دانشجویانی که دو دوز کامل واکسن زده باشند، خواهد بود.
همچنین در بعد رفاهی خوابگاهها، اتاقها حداکثر دو نفره خواهد بود و سلف سرویس مدیریت خواهد شد تراکم جمعیت در ساعت توزیع غذا نداشته باشیم.
به گزارش ایسنا، "حسین تقوی" مدیر آموزش و پرورش رفسنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: تا روز گذشته طبق آمار ۵۸ هزار نفر دانشآموز ثبتنام کردیم و پیشبینی میکنیم با توجه به اینکه پیش دبستانیها و بعضی مدارس اتباع ثبتنامشان تکمیل نشده، این آمار به بالای ۶۰ هزار نفر برسد.
وی افزود: در رفسنجان بهدلیل گستردگی دو منطقه آموزش و پرورش نوق و کشکوئیه مجزا هستند و این آمار مربوط به خود رفسنجان و روستاهای تحت پوشش است.
تقوی بیان کرد: امسال ۳۱ هزار دانش آموز در رفسنجان فقط در مقطع ابتدایی ثبتنام کرده اند که نزدیک به ۲۰۰۰ دانشآموز در پایه اول ابتدایی اضافه داشتیم.
همچنین ۲۰ هزار دانش آموز رفسنجانی در مدارس غیردولتی حضور دارند.
مدیر آموزش و پرورش رفسنجان بیان کرد: ۹۸ پیش دبستانی مستقل داریم که سال گذشته به خاطر کرونا متضرر شدند.
پیشدبستانی هم، مقطعی است که توصیه میشود فرزندان خود را ثبتنام کنند، اما اجباری نیست و ۶۰ پیشدبستانی ضمیمه داریم یعنی خود مدارس کلاس پیشدبستانی دارند.
وی تصریح کرد: امسال هم با کمبود معلم در مدارس رفسنجان روبه رو هستیم، در آزمون استخدامی مهرماه امسال ۴۸ نفر بومی رفسنجان جذب شدند و استان این قول را داده که این میزان دو برابر می شود.
انتهای پیام