خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۵۰ درصدی تعداد شرکت کنندگان در جشنواره فیلم کوتاه تهران

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 29 مهر 1400 - 16:06
دبیر سی و هفتمین جشنواره فیلم کوتاه گفت: به خاطر نگاه ویژه اسکار به این جشنواره، امسال شاهد رشد ۵۰ درصدی در تعداد شرکت کنندگان بودیم.
جشنواره،فيلم،موسوي،كشور،هشتمين

موسوی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
صادق موسوی، دبیر سی و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: این جشنواره امسال با استقبال خوبی از سوی کشور‌های خارجی و شرکت کنندگان داخلی مواجه شد.
موسوی ادامه داد: سی و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران برای اولین بار مورد تایید آکادمی اسکار قرار گرفته است و در حال حاضر تنها جشنواره سینمایی کشور است که از این امتیاز برخوردار است.
او افزود: بعد از مصر و ترکیه، سومین کشور مسلمان و در بین کشور‌های آسیایی، هفتمین کشور هستیم که توانستیم این ویژگی را به یکی از جشنواره‌های خود اضافه کنیم.
موسوی درباره تغییر تعداد شرکت کنندگان نسبت به سال قبل گفت: به خاطر نگاه ویژه اسکار روی این جشنواره، رشد آثار توسط کشور‌های خارجی رشد ۵۰ درصدی داشت.
دبیر سی و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه در پایان با اشاره به کشور‌های ارسال کننده فیلم برای این جشنواره عنوان کرد: از ۱۲۸ کشور دنیا فیلم به جشنواره ارسال شد که کشور‌های هند، فرانسه و اسپانیا بیشترین آثار را در این میان دارا هستند.
انتهای پیام/