خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تورم منطقه یورو به بالاترین سطح خود از ۲۰۰۸ تا کنون رسید

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 29 مهر 1400 - 10:41
طبق گزارش جدید یورو استات، اداره آمار اتحادیه اروپا، تورم سالانه منطقه یورو در ماه سپتامبر از ۳ درصد به ۳.۴ درصد افزایش یافت که این بالاترین سطح تورم این منطقه در ۱۳ سال گذشته است.
تورم،درصد،اروپا،ماه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، طبق گزارش جدید یورو استات، اداره آمار اتحادیه اروپا، تورم سالانه منطقه یورو در ماه سپتامبر از ۳ درصد به ۳.۴ درصد افزایش یافت که این بالاترین سطح تورم این منطقه در ۱۳ سال گذشته است.
داده‌ها نشان می‌دهد ماه گذشته تورم کل اتحادیه اروپا ۳.۶ درصد بوده است.
این در حالی است که تورم در ماه آگوست ۳.۲ درصد بوده است.
برای اینکه متوجه بالا بودن تورم اروپا شویم باید اشاره کنیم که یک سال قبل تورم اروپا ۰.۳ درصد بود.
کمترین نرخ تورم سالانه در ماه گذشته در مالاتا با ۰.۷ درصد، پرتغال ۱.۳ درصد و یونان با ۱.۹ درصد به ثبت رسید و بیشترین تورم هم مربوط به استونی و لیتوانی هر دو با ۶.۴ درصد و لهستان با ۵.۶ درصد بود.
در ماه سپتامبر عاملی که بیشترین تأثیر افزایشی را در نرخ تورم اروپا را به خود اختصاص داد، انرژی بود.
نیمی از تورم ۳.۶ درصدی اروپا به علت افزایش قیمت انرژی رخ داد.