خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادسازی ۵۰۰ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی آسارا

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 29 مهر 1400 - 08:00
کرج - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج از آزادسازی ۵۰۰ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی بخش آسارا با تکیه بر سامانه هوشمندسازی اراضی خبر داد.
اراضي،جهاد،كشاورزي،آسارا،سامانه،سازهاي،غيرمجاز،گام،شهرستان

اسماعیل صارمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از آزادسازی ۵۰۰ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی روستاهای ارنگه، سرزیارت، ابهرک و گوراب بخش آسارا با حضور نماینده دادستان و عوامل انتظامی این شهرستان در روز چهارشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ خبر داد و عنوان کرد که این عملیات شامل تخریب ۱۸۶ مورد بنا، آلاچیق، دیوارکشی، محوطه سازی، دپوی مصالح و غیره بوده است.
وی بیان کرد: حفاظت از حریم اراضی کشاورزی گام نخست در راستای تولید غذا، رفع وابستگی به واردات و نیز حمایت از مردم در پیشگیری از به دام افتادن و متضرر شدن ایشان است و در گام بعدی رفع موانع، جهاد با حمایت‌های مختلف اعم از تسهیلات، مشاوره، نظارت، پایش و حمایت‌های مالی و تخصصی از بهره برداران خود پشتیبانی می‌کند.
مدیر جهاد شهرستان کرج با اشاره به اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی در آسارا گفت: بر اساس پیگیری‌های مستمر این مدیریت، ساخت و سازهای غیرمجاز از طریق سامانه هوشمندسازی اراضی که برای اولین بار به ابتکار و همت سازمان جهاد کشاورزی البرز در کشور راه اندازی شده است، در کوتاه‌ترین زمان، شناسایی، اخطار و اقدامات قانونی روی آنها انجام می‌شود.
وی متذکر شد: با استفاده از این سامانه، تمامی ساخت و سازهای غیرمجاز شناسایی خواهند شد و مسئله رایج تبعیض بین شهروندان مصداقی ندارد.