خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوهانگ استیلرز حریف الهلال در فینال لیگ قهرمانان آسیا شد

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 28 مهر 1400 - 16:30
تیم فوتبال پوهانگ استیلرز با غلبه بر تیم اولسان هیوندای کره جنوبی راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا شد.
فينال،اولسان،پوهانگ،آسيا،پنالتي،ضربات،قهرمانان

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال اولسان هیوندای و پوهانگ استیلرز کره جنوبی امروز چهارشنبه در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان فوتبال آسیا به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری و فینالیست شدن تیم پوهانگ در ضربات پنالتی به پایان رسید.
در این مسابقه که از ساعت ۱۳:۳۰ به وقت تهران و در ورزشگاه جام‌جهانی جئونجو برگزار شد، ابتدا «یون ایل لوک» (۵۲) برای اولسان گلزنی کرد و در حالی که بازی به دقایق پایانی نزدیک می‌شد، «الکس گرانت» (۹۰) کار را به تساوی کشاند.
به این ترتیب دیدار نمایندگان کُره به وقت‌های اضافه رفت ولی تساوی تا پایان ۱۲۰ دقیقه ادامه یافت تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود.
در ضربات پنالتی هم این تیم پوهانگ بود که ۵ بر ۴ پیروز شد و به فینال راه یافت.
اولسان در این مسابقه از دقیقه ۶۸ و با اخراج «وون دو جائه» ۱۰ نفره به بازی ادامه داد.
اولسان فصل گذشته به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه یافته و در رقابت با پرسپولیس ایران قهرمان شده بود اما امسال نتوانست فینال را تجربه کند.
الهلال شب گذشته در مرحله نیمه نهایی (شرق آسیا) با نتیجه ۲ بر یک تیم النصر را از پیش رو برداشت و راهی فینال شد.
دیدار فینال لیگ قهرمانان ۲۰۲۱ آسیا روز ۲ آذر بین تیم‌های الهلال و پوهانگ به میزبانی کشور عربستان برگزار خواهد شد.