خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ردپای آمریکا در انفجار دمشق

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 مهر 1400 - 14:30
سفیر دولت نجات ملی یمن در دمشق به انفجار تروریستی در پایتخت سوریه واکنش نشان داد و به ردپای امریکا در این زمینه اشاره کرد.
انفجار،دمشق،سوريه،تروريستي،صبري،يمن،زخمي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، عبدالله صبری سفیر دولت نجات ملی یمن در دمشق به انفجار تروریستی در پایتخت سوریه واکنش نشان داد.
وی افزود: ما این انفجار تروریستی که صبح امروز پایتخت سوریه را هدف قرار داد، محکوم می کنیم.
ما مراتب تسلیت خود را به مقامات و ملت سوریه ابراز می داریم.
سفیر یمن در دمشق تاکید کرد: رد پای آمریکا در انفجار تروریستی که در دمشق رخ داد، مشهود است.
صبری درباره علل و انگیزه های آمریکا از این اقدام،هم اعلام کرد: واشنگتن به دنبال مانع تراشی در روی آوردن جامعه بین المللی و منطقه ای به دولت سوریه است.
گفتنی است که ساعاتی قبل الاخباریه السوریه اعلام کرد که به دنبال وقوع دو انفجار در دمشق، شماری جان باخته و برخی دیگر زخمی شده اند.
به گفته منابع سوری، نیروهای نظامی متخصص سومین بمب کارگذاشته شده در محل وقوع انفجار در پل «الرئیس» را کشف و خنثی کردند.
بنا بر آمار منتشر شده دستکم ۱۳ نفر در این انفجارها جان باختند و ۳ تن نیز زخمی شده اند.