خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت 50 هزار میلیارد ریالی در پی آتش‌سوزی در شرکت طبیعت+فیلم و عکس

فارس | برگزیده، استان‌ها | چهارشنبه، 28 مهر 1400 - 13:53
فرماندار زرندیه در تشریح آخرین وضعیت آتش‌سوزی در شرکت طبیعت از خسارت 50 هزار میلیارد ریالی به این شرکت خبر داد.
آتش،حادثه،سوزي،زرنديه،اطفا،سليماني،حوالي،فرماندار،اعزام،نشاني

سیامک سلیمانی دقایقی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زرندیه قبل در تشریح جدیدترین وضعیت آتش سوزی در شرکت طبیعت در شهرک صنعتی مامونیه گفت: آتشی که از حوالی ساعت ۳:۳۰ دقیقه بامداد امروز آغاز شده بود بخش‌هایی از کارخانه را دچار حادثه کرد که موجب خسارت سنگین به این مجموعه شد.
وی افزود: برآورد اولیه حاکی از آن است که خسارتی در حدود 50 هزار میلیارد ریال در پی این آتش سوزی رخ داده و 50 الی 60 هزار مترمربع سالن مسقف هم دچار آسیب و دستگاه‌ها و ماشین‌آلات مربوط به بسته بندی و انبار نیز از بین رفته است.
فرماندار زرندیه با اشاره به اینکه این حادثه فوتی نداشت، بیان کرد: در پی این حادثه فرمانده انتظامی زرندیه دچار حادثه شد که مراحل درمان وی بصورت سرپایی انجام شد، اما یکی دیگر از مصدومان این حادثه جهت ادامه درمان به بیمارستان اعزام شد.
وی خاطرنشان کرد: آتش سوزی تحت کنترل است اما به دلیل نوع محصول و آتش‌زا بودن مواد موجود در کارخانه، اطفا کامل صورت نگرفته که نیروهای آتش نشانی در تلاش برای لکه‌گیری و اطفا کامل هستند.
فرماندار زرندیه با اشاره به اینکه از نخستین ساعات آتش سوزی درخواست نیروی کمکی به استان و شهرستان‌های همجوار ارسال شد، گفت: با همکاری شهرهای اطراف خوشبختانه خودروهای امدادی و آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند و با بهره مندی از ظرفیت شهرستان و بخش خصوصی این حریق گسترده تا حد زیادی مهار شد.
سلیمانی با بیان اینکه گمانه‌زنی‌های اولیه حاکی از آتش سوزی بعلت اتصالات برقی بوده است، ادامه داد: با توجه به وزش باد در منطقه کار اطفا کمی سخت شده اما پیش بینی می‌کنیم عملیات کامل اطفا تا حوالی 5 عصر به اتمام برسد.
انتهای پیام/س