خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص بورس آخرین روز معاملاتی مهر را منفی به پایان رساند

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 28 مهر 1400 - 13:30
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با ثبت افت 13هزارواحدی مواجه شد.
فرابورس،شاخص،بازار،ايران،افت،پتروشيمي،بيشترين

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از 5میلیارد و 406میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر 4هزار و 126میلیارد تومان در بیش از 465هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 13هزار و 125واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و 436هزار و 371واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های پالایش نفت تهران، فولاد مبارکه اصفهان و ملی صنایع مس ایران شد و در مقابل شرکت‌های سرمایه‌گذاری دارویی تامین، مخابرات ایران و پتروشیمی خارک با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 2میلیارد و 916میلیون ورقه به‌ارزش 45هزار و 458میلیارد تومان در 301هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 131واحد افت کرد و در ارتفاع 20هزار و 247واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی زاگرس، صنعتی مینو و پالایش نفت شیراز شد و در مقابل شرکت‌های پلیمر آریا ساسول، صنایع پتروشیمی تخت جمشید و فرابورس ایران امروز بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.
انتهای پیام/