خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار وقوع سیلاب در استان گلستان؛ مردم به رودخانه‌ها نزدیک نشوند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 27 مهر 1400 - 15:31
گروه استانها- مدیرکل هواشناسی استان گلستان از کاهش 8 تا 10 درجه ای دمای هوا و احتمال وقوع سیلاب در استان خبر داد و گفت: فعالیت مردم از نزدیک شدن به رودخانه ها و سدها تا پایان هفته خودداری کنند.
استان،سامانه،وقوع،كاهش،بارشي،گلستان،سرد،شنبه

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با اشاره به ورود سامانه سرد و بارشی به استان و کاهش محسوس دمای هوای استان، اظهارداشت: با ورود سامانه سرد و بارشی بارندگی موثر و کاهش دما از سه شنبه شب در گلستان پیش بینی می‌شود.
وی افزود: همچنین بارندگی، رعدو برق، کاهش محسوس دما (8 تا 10) درجه‌ای، در نواحی مرتفع ریزش برف، وزش باد نسبتا شدید موقتی و پدیده مه غلیظ پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان گلستان با اشاره به اینکه فعالیت این سامانه سرد و بارشی تا پنج شنبه شب در استان ادامه یابد، اظهار کرد: این سامانه با آبگرفتگی برخی معابر، اختلال در تردد جاده‌ای، در برخی نقاط کاهش محسوس دید به علت پدیده مه و افزایش روان‌آب همراه خواهد بود.
شرکت آب منطقه‌ای گلستان با اشاره به وقوع سیلاب ناگهانی در گلستان از مردم خواست به رودخانه‌ها و مسیل‌ها نزدیک نشوند.
با توجه به اخطاریه و پیش بینی هواشناسی مبنی بر نفوذ سامانه سرد و بارشی و افزایش فعالیت آن در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه، احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و وقوع سیلاب در استان از امروز سه شنبه 27 مهر ماه تا پایان هفته وجود دارد.
براین اساس در این مدت به علت وقوع رگبار‌های محلی و نقطه ای، احتمال وقوع سیلاب به ویژه در نواحی کوهستانی و کوهپایه‌ای استان، اختلال در تردد جاده ای، آبگرفتگی برخی معابر، افزایش رواناب و کاهش دید و پدیده مه، دور از انتظار نیست.
اوج فعالیت این سامانه روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه است و از مردم می‌خواهیم در حاشیه رودخانه‌های دایمی و فصلی استان توقف نکنند و به رودخانه‌ها، مسیل‌ها، مخازن سد‌ها و مناطق مستعد وقوع سیل نزدیک نشوند.
انتهای پیام/581/ ع