شاخص امید به زندگی در دامغانیها به ۷۸ سال رسید
دامغان - مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان بابیان اینکه امید به زندگی مردان دامغانی ۷۶ سال است، گفت: این رقم در زنان این شهرستان به ۷۸ سال افزایش پیداکرده است.

بهراد پورمحمدی به مناسبت هفته سلامت در گفتگو با خبرنگار مهر، بابیان اینکه ۸۸ درصد از شهروندان دامغانی سال گذشته حداقل یکبار موفق به دریافت خدمات بهداشتی رایگان شدند، ابراز داشت: شاخص امید به زندگی این شهرستان در مردان به ۷۶ سال و در زنان به ۷۸ سال افزایش پیداکرده است.
وی بابیان اینکه انجام رایگان آزمایشها و مراجعه زنان باردار به مراکز بهداشت و درمان دامغان یکی از اقدامات مؤثر شبکه بهداشت این شهرستان محسوب میشود، اضافه کرد: این اقدام در راستای توجه بهسلامت مادران باردار صورت گرفته است.
میانگین رسیدن آمبولانس در دامغان ۷ دقیقه
دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی دامغان بابیان اینکه ۸۹ هزار نفر از جمعیت شهری و روستایی این شهرستان در سامانه یکپارچه بهداشتی و درمانی (سیب) ثبتنام کردند، اظهار داشت: با اجرای این طرح تاکنون ۹۵ درصد از جمعیت شهرستان تحت پوشش سامانه یکپارچه بهداشتی و درمانی (سیب) قرار گرفتند.
پورمحمدی بابیان اینکه میانگین زمان رسیدن آمبولانس مرکز فوریتهای پزشکی ۱۱۵ دامغان در سر صحنه تصادف و بالین بیمار هفت دقیقه است، تصریح کرد: این مرکز طی سال گذشته به ۱۲ هزار نفر مصدوم و بیمار خدمات ارائه کرده است.
وی اضافه کرد: در دامغان ۱۱ مرکز جامع سلامت، ۱۱ پایگاه اورژانس شهری و جادهای، سه پایگاه غیر ضمیمه، ۳۲ خانه بهداشت، یک کلینیک تخصصی و یک بیمارستان وجود دارد.
۲۳ پروژه بهداشت و درمان در دست احداث
مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان بابیان اینکه این شهرستان ۲۳ پروژه بهداشتی و درمانی در دست احداث دارد، ابراز داشت: ۹۵ درصد این پروژهها تا پایان امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
پورمحمدی بابیان اینکه ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای ۲۳ پروژه بهداشتی و درمانی دامغان هزینه خواهد شد، ابراز داشت: از این میزان ۵۰ درصد اعتبارات از طریق وزارت بهداشت، ۳۵ درصد استانداری سمنان و ۱۵ درصد دیگر از کمکهای خیران تأمین شده است.
وی اضافه کرد: ۳۷۰ نفر در دامغان داوطلب سلامت هستند که این تعداد درگذشته ۱۵۰ نفر بوده است.