خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عباس برای دریافت کمک مالی از کشورهای عربی دست به دامان بایدن شد

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 27 مهر 1400 - 14:12
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به منظور ازسرگیری کمک‌های مالی کشورهای عربی به این تشکیلات، از رئیس جمهور آمریکا درخواست کمک کرد.
تشكيلات،خودگردان،فلسطين،رئيس،درخواست،مالي،آمريكا

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به منظور ازسرگیری کمک‌های مالی کشورهای عربی به این تشکیلات، از رئیس جمهور آمریکا درخواست کمک کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای اعمال فشار بر کشورهای عربی جهت ازسرگیری کمک‌های مالی به این تشکیلات، درخواست کرده است.
کانال تلویزیونی «کان» رژیم صهیونیستی به نقل از برخی مسئولان فلسطینی گزارش داد که تشکیلات خودگردان فلسطین این درخواست را در جریان سفر اخیر «هادی عمرو» فرستاده آمریکا به رام‌الله مطرح کرد.
مسئولان فلسطینی گفته‌اند که کشورهای عربی از اوایل سال جاری میلادی ۲۰۲۱ حتی یک دلار هم به تشکیلات خودگردان فلسطین تحویل نداده‌اند و این اقدام آن‌ها نیز به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا با هدف اعمال فشار بر این تشکیلات جهت پذیرش طرح موسوم به معامله قرن صورت گرفته است.
به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، تشکیلات خودگردان انتظار دریافت حدود ۲ میلیارد و نیم شِکل (واحد پول اسرائیل) به عنوان کمک‌های مالی کشورها به این تشکیلات را داشته اما تنها ۱۰ درصد از این کمک‌ها را دریافت کرده است.
بنابراین گزارش، «محمد اشتیه» نخست‌وزیر فلسطین هفته آینده به بروکسل می‌رود و قرار است در دیدار با مسئولان اتحادیه اروپا از آن‌ها برای کمک مالی به این تشکیلات درخواست کمک نماید.
انتهای پیام/م