آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته
تاکید «تهران» و «دوشنبه» بر توسعه همه جانبه روابط، فشار آمریکا بر کشورهای آسیای مرکزی به بهانه مبارزه با تروریسم و آغاز همزمان 3 رزمایش پیمان امنیت جمعی مجاور مرز تاجیکستان و افغانستان؛ تنها بخشی از مهمترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.

تاکید «تهران» و «دوشنبه» بر توسعه همه جانبه روابط، فشار آمریکا بر کشورهای آسیای مرکزی به بهانه مبارزه با تروریسم و آغاز همزمان 3 رزمایش پیمان امنیت جمعی مجاور مرز تاجیکستان و افغانستان؛ تنها بخشی از مهمترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس، تاکید «تهران» و «دوشنبه» بر توسعه همه جانبه روابط، فشار آمریکا بر کشورهای آسیای مرکزی به بهانه مبارزه با تروریسم و آغاز همزمان 3 رزمایش پیمان امنیت جمعی مجاور مرز تاجیکستان و افغانستان؛ تنها بخشی از مهمترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.
همکاری پارلمانی محور رایزنی مقامات ازبکستان و اتحادیه اروپا
رئیس مجلس سنای ازبکستان و نماینده اتحادیه اروپا در «تاشکند» چگونگی و چشم انداز توسعه روابط دوجانبه و تقویت همکاریهای بین پارلمانی را بررسی کردند.
رایزنی نماینده ویژه رئیس جمهور قزاقستان با هیأت طالبان در «کابل»
نماینده ویژه رئیس جمهور قزاقستان در امور بین الملل در رأس یک هیأت از مقامات این کشور به «کابل» سفر و با نمایندگان طالبان دیدار و گفتوگو کرد.
تاکید بر افزایش همکاریهای دو جانبه قرقیزستان و ترکیه
در دیدار وزیر شرایط اضطراری قرقیزستان با وزیر کشور ترکیه در شهر «آنکارا» دو طرف بر افزایش همکاریهای دو جانبه تاکید کردند.
آغاز همزمان 3 رزمایش پیمان امنیت جمعی مجاور مرز تاجیکستان و افغانستان
با مشارکت نیروهای مسلح کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در مجاورت مرز تاجیکستان با افغانستان همزمان سه رزمایش مشترک نظامی آغاز و تا 23 اکتبر ادامه خواهد شد.
ارسال بسته کمکهای بشردوستانه سازمان ملل به افغانستان
سازمان ملل متحد از طریق شهر «ترمذ» ازبکستان 100 تن کمک بشردوستانه به افغانستان ارسال کرد.
مقام قرقیز: تاکنون دموکراسی واقعی در قرقیزستان وجود نداشته است
معاون نخست وزیر قرقیزستان گفت: با وجود این که تاکنون نظام حکومتی پارلمانی بوده است اما دموکراسی واقعی در این کشور وجود نداشته است.
تاکید «تهران» و «دوشنبه» بر توسعه همه جانبه روابط
در دیدار وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با سفیر تاجیکستان بر ضرورت توسعه روابط دوجانبه در همه زمینهها تاکید شد.
فشار آمریکا بر کشورهای آسیای مرکزی به بهانه مبارزه با تروریسم
یک مقام وزارت امور خارجه روسیه، اعمال فشارهای آمریکا بر کشورهای آسیای مرکزی به بهانه مبارزه با تروریسم را بسیار خطرناک عنوان کرد.
امنیت مرزها محور رایزنی دستیار وزیر دفاع آمریکا با مقامات ازبکستان
دستیار وزیر دفاع آمریکا با مقامات ازبکستان در مورد تامین امنیت مرزها و گسترش بیش از پیش همکاری های دوجانبه گفتوگو کرد.
تبریک «بردی محمداف» به همتای آذربایجانی در سالگرد استقلال
رئیس جمهور ترکمنستان سی امین سالگرد استقلال آذربایجان را به رئیس جمهور این کشور تبریک گفت.
کمک 2.4 میلیون دلاری آمریکا به قزاقستان برای مقابله با کرونا
آمریکا در جهت مبارزه با ویروس کرونا 2.4 میلیون دلار به قزاقستان کمک کرد.
درگذشت شاعر خوشنام پارسیگو «حیات نعمت سمرقندی»
«حیات نعمت سمرقندی» شاعر خوشنام پارسی گوی اهل «سمرقند» در سن 78 سالگی چشم از جهان فانی فرو بست.
از سرگیری حرکت اتوبوسها بین تاجیکستان و ازبکستان
پس از شیوع کرونا و وقفه در حرکت اتوبوسها بین ازبکستان و تاجیکستان از امروز حرکت اتوبوسها بین دو کشور از سر گرفته شد.
همکاری ترکمنستان و سازمان ملل برای مبارزه با تروریسم
وزیر امور خارجه ترکمنستان با معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس دفتر مبارزه با تروریسم این سازمان به صورت ویدئو کنفرانس گفت وگو کرد.
انتهای پیام/.