خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادغام ۶ گروه از شورشیان مسلح سوری

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 27 مهر 1400 - 09:53
اتاق عملیات مشترک در شمال حلب از ادغام شش گروه شورشی مسلح در یک تشکل نظامی واحد خبر داد.
مسلح،اتاق،واحد،عمليات،نظامي

اتاق عملیات مشترک در شمال حلب از ادغام شش گروه شورشی مسلح در یک تشکل نظامی واحد خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، "اتاق عملیات واحد" در دو منطقه شاخه زیتون و سپر فرات در شمال حلب اعلام کرد، شش گروه مسلح یعنی "جبهه الشام"، "جیش الاسلام"، "فیلق المجد"، "اتاق ۵۱"، "فرقة ملکشاه" و" لواء الاسلام" در یک تشکیلات نظامی واحد ادغام شدند.
این تشکل نظامی جدید که "الفیلق الثالث" (سپاه سوم) نام دارد در راستای یکپارچه‌سازی کامل گروه‌های مسلح در یک ساختار نظامی واحد تشکیل شد.
الفیلق الثالث پس از آن تشکیل می‌شود که جبهه آزادی سوریه به دلیل جدا شدن بیش از نیمی از نیروهای مسلح خود و پیوستن به اتاق عملیات واحد در ادغام گروه‌های مسلح منطقه شکست خورد.
گفتنی است اتاق عملیات مشترک (عزم) طی ماه اخیر ضمن ائتلاف با هیئت تحریر الشام در ادلب، تلاش کرد کنترل کامل خود را بر دو منطقه "شاخه زیتون" و "سپر فرات" گسترش دهد.
انتهای پیام
.