ترکیه سفرای 10 کشور را فراخواند
تسنیم
|
بینالملل
|
سه شنبه، 27 مهر 1400 - 02:48
وزارت خارجه ترکیه سفرای 10 کشور را به دلیل صدور بیانیه مشترک برای آزادی زندانی «عثمان کاوالا» تاجر ترکیهای فراخواند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، وزارت خارجه ترکیه سفیران کشورهای ایالات متحده، فرانسه ،آلمان ،دانمارک ،نروژ ،هلند ،سوئد ،فنلاند ،کانادا و نیوزلند را به دلیل اعتراض به بازداشت «کاوالا» احضار کرد.
روز دوشنبه ، 10 کشور از مقامات ترکیه خواستند کاوالا را آزاد کنند و گفتند که دستگیری وی «روی احترام به دموکراسی سایه می اندازد».
مقامات ترکیه کاولا را به اتهام حمایت از «سازمان تروریستی فتح الله گولن» به مدت 4 سال زندانی کردند و او را متهم کرد که در کودتای ترکیه در تاریخ 15 تا 16 ژوئیه 2016 دست داشته است.
عثمان کاوالا سال 1398 از اتهامات مربوط به اعتراضات ضد دولتی سال 2013 میلادی تبرئه شد، اما بلافاصه به اتهام دست داشتن در کودتای نافرجام 2016 و همکاری با کودتاگران ترکیه مجددا بازداشت شد.
انتهای پیام