خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وخامت حال۸۶ بیمار کرونایی در قم/ ۵ بیمار کرونایی فوت کرده اند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 مهر 1400 - 16:23
قم- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۳۰۰ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۸۶ نفر از آنها وخیم است.
قم،نفر،گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۴۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا گفت: ۴۲ نفر از این افراد در بخش درمانی بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۳۹ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شدند، افزود: در حال حاضر ۳۰۰ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۸۶ نفر از آنها وخیم است.
وی ادامه داد: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۵ بیمار در اثر کرونا در قم فوت شدند.
قدیر تعداد تست‌های گرفته شده در ۲۴ ساعت گذشته را ۷۶۴ مورد عنوان کرد و گفت: نتیجه ۱۵۶ تست در استان مثبت بوده و ۹۶۱ هزار و ۸۶۹ دوز واکسن نیز به افراد تزریق شده است.