کمک ۱۴۵ میلیون تومانی مردم قوچان به سیل زدگان کشور
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 02 اردیبهشت 1398 - 18:50
قوچان -مدیر کمیته امداد قوچان گفت: مردم خیر قوچان بالغ بریک میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال به صورت نقدی و غیر نقدی به سیل زدگان کشور کمک کردند.

حسن دهقانی امیر آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح جمع آوری کمکهای مردمی برای ارسال به مناطق سیل زده کشور با همکاری با همکاری سپاه پاسداران، آموزش و پرورش و مراکز رسیدگی به امور مساجد در این شهرستان اجرا شد.
وی افزود: مراکز نیکوکاری قوچان به همراه مساجد روستاها، شهر و مراکز خیران و نیکوکاران به جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی اقدام کردند.
مدیر کمیته امداد قوچان خاطر نشان کرد: بیشترین کمکها غیر نقدی به صورت کالا از جمله پتو، برنج، روغن، قند، ماکارونی، لباس، و برخی اقلام ضروری و تازه است.
دهقانی یادآور شد: این کمکها هنوز توسط مردم قوچان ادامه دارد و پایگاههای سطح شهر به صورت شبانه روزی آمادگی دریافت کمک به شهروندان را دارند.