خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است

ایسنا | برگزیده، اقتصادی | دوشنبه، 26 مهر 1400 - 14:53
مدیر کل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) اعلام کرد که افزایش قیمت لوازم خانگی، بدون مجوز وزارتخانه بوده و غیرقانونی است.
افزايش،قيمت،خانگي،لوازم،وزارت،صنايع،فلزي

مدیر کل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) اعلام کرد که افزایش قیمت لوازم خانگی، بدون مجوز وزارتخانه بوده و غیرقانونی است.
به گزارش ایسنا، پیش‌تر رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفته بود شنیده‌ها حاکی از این است که شرکت‌ها می‌خواهند پنج درصد محصولات خود را گران کنند و در روزهای اخیر هم گزارش‌هایی از افزایش قیمت برخی شرکت‌ها منتشر شده، اما دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی دیروز گفت که طی دو ماه گذشته درخواستی برای افزایش قیمت به این انجمن ارسال نشده است.
بر این اساس و با توجه به اظهارات امروز یکی از معاونان وزارت صمت، به نظر می‌رسد افزایش قیمت لوازم خانگی خودسرانه بوده است.
در این رابطه کیوان گردان، مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت، در یک برنامه تلویزیونی گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی در سال جاری افزایش قیمت نداشتند.
بعد از دستور وزیر صمت درباره بررسی افزایش قیمت در بازار لوازم خانگی، بسیاری از شرکت‌ها را بررسی کردیم.
خیلی از شرکت‌ها افزایش قیمت نداشتند.
اما به گفته وی برخی شرکت‌ها افزایش قیمت چهار تا پنج درصدی داشته اند که تذکر لازم به آن‌ها داده شد.
مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در ادامه تاکید کرد که هرگونه افزایش قیمت در سطح عرضه لوازم خانگی، قبل از بررسی کارشناسی از سوی وزارت صمت و صدور اجازه برای افزایش قیمت، غیرقانونی است و با متخلفان برخورد می‌شود.
وی در پایان تاکید کرد که وزارت صمت هنوز هیچ اجازه‌ای برای افزایش قیمت صادر نکرده و افزایش قیمت‌های اعمال شده در حال حاضر غیرقانونی است.
انتهای پیام