خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگارخانه‌های شهر به استقبال دهه فجر می‌ روند

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 04 بهمن 1397 - 09:17
تعداد محدودی نمایشگاه های هنری پایان هفته جاری افتتاح خواهد شد تا در آستانه دهه فجر، شاهد دستاوردهای هنری هنرمندان ایرانی در نمایشگاه های فاخر باشیم.
نمايشگاه،گالري،الي،بهمن،تاريخ،ماه

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی است که گالری گردی در پایان هر هفته به یکی از تفریح های فرهنگی خانواده های ایرانی تبدیل شده است.
با نزدیک شدن به دهه فجر و آغاز نمایشگاه های یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، تعداد زیادی از گالری ها به ویژه گالری های سرشناس در تکاپوی برپایی هرچه باشکوه تر این رویداد هنری هستند.
به همین دلیل تعداد محدودی نمایشگاه های هنری پایان هفته جاری افتتاح خواهد شد تا در هفته آینده و آغاز دهه فجر، شاهد دستاوردهای هنری هنرمندان ایرانی در نمایشگاه های فاخر باشیم.
در پایان هفته از نمایشگاه های زیر دیدن کنید:
گالری شکوه: نمایشگاه نقاشی‌های هومن بیات با عنوان «قجر بازی» از تاریخ ۵ الی ۱۶ بهمن ماه
گالری شروه: نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «پاییزیست» از تاریخ ۵ الی ۱۰ بهمن ماه
گالری نگر: نمایشگاه گروهی عکاسی با عنوان «زنی که میشناختمش» از تاریخ ۵ الی ۱۰ بهمن ماه
گالری تم: نمایشگاه گروهی عکاسی با عنوان «درباره نگریستن» از تاریخ ۵ الی ۱۱ بهمن ماه
گالری دیلمان: نمایشگاه نقاشی‌های فریناز نصیرپور از تاریخ ۵ الی ۱۶ بهمن ماه
گالری سایه: نمایشگاه نقاشی‌های مهسا مکی از تاریخ ۵ الی ۱۰ بهمن ماه
گالری دلگشا: نمایشگاه طراحی‌های هایده ایازی از تاریخ ۵ الی ۲۸ بهمن ماه
انتهای پیام/