خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی برادران عالمیان در پینگ پنگ قهرمانی جهان / صعود شهسواری به مرحله حذفی

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 02 اردیبهشت 1398 - 18:22
تیم دو نفره نیما و نوشاد عالمیان در اولین بازی از مسابقات تنیس روی میز قهرمانی جهان به پیروزی رسید.
پيروزي،تيم،شكست،هدايي،لطفي،نفره

تیم دو نفره نیما و نوشاد عالمیان در اولین بازی از مسابقات تنیس روی میز قهرمانی جهان به پیروزی رسید.
به گزارش ایسنا، در دومین روز از مسابقات تنیس روی میز قهرمانی جهان در بوداپست مجارستان، امروز (دوشنبه) نمایندگان ایران برابر حریفان خود به میدان رفتند.
ابتدا تیم دو نفره امیرحسین هدایی و میعاد لطفی در دور اول رقابت‌های دوبل مقدماتی با شکست سه بر صفر برابر نمایندگان اوکراین از رسیدن به مرحله بعد بازماند.
اما نیما و نوشاد عالمیان که در دور اول با قرعه استراحت رو به رو بودند در اولین بازی خود از بخش دوبل به مصاف تیم بلاروس رفتند و با پیروزی سه بر یک راهی مرحله بعد شدند.
در بخش انفرادی امیرحسین هدایی به مصاف ساموئل از انگلستان رفت که با شکست ۴ بر ۲ حذف شد.
میعاد لطفی نیز با شکست ۴ بر ۲ برابر پینگ پنگ باز هلند از دور رقابت‌ها کنار رفت.
لطفی و هدایی روز گذشته و در اولین دیدار برابر رقبایشان به برتری رسیدند.
در بخش بانوان نیز ندا شهسواری با پیروزی ۴ بر ۲ مقابل حریف الجزایری خود با مجموع دو پیروزی صدرنشین گروه ۵۰ شد و به مرحله حذفی صعود کرد اما اشتری برابر با حساب ۴ بر ۳ مغلوب حریف مجارستانی خود شد و در مجموع با یک پیروزی و یک شکست از دور رقابت‌ها کنار رفت.
تیم دو نفره شهسواری و اشتری نیز برابر تیم پاکستان به میدان می‌رود.
انتهای پیام