خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمع‌هایی که برای مهرداد روشن شد

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 26 مهر 1400 - 11:59
شامگاه روزی که پیکر مهرداد ذوالنور، هنرمند گرافیست ۴۸ ساله کشورمان به خاک سپرده شد، حیاط خانه هنرمندان ایران مملو از شمع هایی شد که به یاد او سوختند.
هنرمندان،خانه،شامگاه،مهرداد،هنرمند

شامگاه روزی که پیکر مهرداد ذوالنور، هنرمند گرافیست ۴۸ ساله کشورمان به خاک سپرده شد، حیاط خانه هنرمندان ایران مملو از شمع هایی شد که به یاد او سوختند.
به گزارش ایسنا، شامگاه یکشنبه، بیست و پنجم مهر ماه به مناسبت درگذشت مهرداد ذوالنور و زنده نگاه داشتن یاد او، شمع‌هایی در خانه هنرمندان ایران توسط دوستدارانش روشن شد.
مهرداد ذوالنور، هنرمند متولد سال ۱۳۵۲ و از اعضای اولیه انجمن صنفی طراحان گرافیک بود و در اکثر بینال‌ها، رویدادها و بزرگداشت‌های انجمن نقش مؤثر و سازنده‌ای داشت.
از سوابق کاری مرحوم ذوالنور می‌توان به مدیریت گالری‌های خانه هنرمندان ایران اشاره کرد.
این هنرمند همچنین به واسطه عکاسی‌هایش در افغانستان نیز شهرت دارد.
در ویدئوی زیر حال و هوای خانه هنرمندان را در شامگاه یکشنبه مشاهده می کنید:
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/webm
انتهای پیام