خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام ۷۳ ماموریت امدادی توسط بالگرد اورژانس فارس

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 مهر 1400 - 10:52
شیراز - مدیر مرکز اورژانس فارس گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۳ ماموریت امدادرسانی توسط بالگرد اورژانس فارس انجام شده است.
پايگاه،فارس،اورژانسي،بالگرد،امداد،پرواز،هوايي

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدجواد مرادیان صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای امسال تاکنون سه بالگرد تحت اختیار اورژانس فارس که در شهرهای شیراز، آباده و داراب مستقر هستند، ۷۳ بار برای امدادرسانی به بیماران اورژانسی به پرواز درآمدند.
او در ادامه افزود: در این ۷۳ پرواز، ۷۶ بیمار اورژانسی ضمن انتقال در کمترین زمان ممکن، خدمات رایگان فوریت‌های پزشکی دریافت کردند.
دکتر مرادیان بیان کرد: با استقرار دو فروند بالگرد نیز در شهرستان‌های لارستان و جهرم، در مجموع پنج فروند بالگرد اورژانس در استان فارس فعال است که تمام استان فارس را تحت پوشش امداد هوایی قرار داده است.
او ادامه داد: در فرآیند درخواست امداد هوایی، پس از درخواست مددجو، شرایط امداد و با توجه به مسافت، محل فرود، مشکل بیمار و زمان غروب خورشید، اجازه پرواز داده می‌شود.
مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه اظهار کرد: استان فارس با دارا بودن ۲۲۰ پایگاه زمینی، پنج پایگاه هوایی، دو پایگاه موتوری و دو پایگاه اتوبوس آمبولانس به صورت شبانه روزی آماده خدمت به هم استانی‌ها در شرایطی اورژانسی است