خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسنامه بهره برداری کشاورزی در استان کرمان وارد فاز عملیاتی شد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 26 مهر 1400 - 10:36
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شمال کرمان گفت: سامانه شناسنامه کشاورز می تواند جایگزین مناسبی برای سامانه های جهاد کشاورزی باشد.
سامانه،كشاورزي،شناسنامه،جهاد،كشاورز،جايگزين،مهندسي،زمين،نظام ...

ایسنا/کرمان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شمال کرمان گفت: سامانه شناسنامه کشاورز می تواند جایگزین مناسبی برای سامانه های جهاد کشاورزی باشد.
"محمدرضا پورخاتون" امروز ۲۶ مهرماه در نشست با کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان اظهارکرد: سامانه شناسنامه کشاورز می تواند جایگزین مناسبی برای سامانه های جهاد کشاورزی باشد و باتوجه به ضرورت چنین طرح هایی، باید بسترهای عملیاتی شدن این مدل کارها فراهم شود و طبق توافقی که با نظام مهندسی داشتیم قرار شد سامانه طراحی شده بعد از تایید نهایی در دو شهرستان به صورت پایلوت اجرایی شود.
وی با تاکید برهمکاری با سازمان نظام مهندسی کشاورزی گفت: این سامانه در آینده می تواند خدمات زیادی به بخش کشاورزی ارائه کند و هزینه خوبی که نظام مهندسی برای این طرح در قدم اول انجام داده، نشان از اعتماد سازی در این سازمان است.
پورخاتون بیان کرد: طرح شناسنامه بهره برداری کشاورزی در آینده می تواند به نوعی جایگزین سندمالکیت زمین های کشاورزی باشد.
"محسن کمال الدینی" رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان نیز در این نشست با معرفی سامانه شناسنامه بهره برداری کشاورز گفت: شناسنامه طراحی شده سند مالکیت نیست؛ این سند براساس خود اظهاری کشاورز در سامانه بارگذاری می شود و در آن قید شده که این برگه سند مالکیت نیست و برای هر اقدام عملیاتی باید از مراجع ذیصلاح استعلام شود.
وی افزود: اگر فرایند اجرای کار سامانه در کل استان اجرایی شود می توان حتی صدور حواله های کود را نیز براساس این سامانه انجام داد؛ ضمن اینکه تعرفه انجام کار با تخفیف بالا لحاظ شده و انتظار می رود جهادکشاورزی در این راستا حمایت لازم را انجام دهد.
کمال الدینی گفت: انتظار داریم مسئولین جهاد کشاورزی استان در نهایت توافق درون استانی برای اجرای این طرح انجام دهند، ما در مراحل بعدی کار به دنبال اشاعه دادن این سامانه به دیگر نقاط کشور هستیم چراکه این سامانه می تواند جایگزین یا قابل اتصال به برخی سامانه های جهاد کشاورزی در حوزه معاونت برنامه ریزی شود.
وی تصریح کرد: کلیه دارندگان زمین زراعی و باغی در آینده نزدیک می توانند نسبت به ثبت مشخصات زمین کشاورزی خود اقدام و شناسنامه ای برای زمین خود دریافت کنند.
انتهای پیام