امکان استفاده از نرم افزار گویا ساز آموزش مجازی برای دانش آموزان نابینا/ افزوده شدن ٣ گروه جدید به آموزش و پرورش استثنائی
حسینی گفت: امکان صوتی تعامل گروهی در شبکه شاد برای دانش آموزان دارای مشکل بینایی ایجاد شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی:
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی در نشست خبری به مناسبت روز عصای سفید با اشاره به اینکه ٧ گروه را در سازمان آموزش و پرورش استثنائی تحت پوشش داشتیم، اظهار کرد: اخیرا در شورای این سازمان سه گروه اختلال گفتار و زبان، مشکلات اوتیسم، کم توجهی و اختلالات توجه تحت پوشش قرار گرفتند.
او ادامه داد: ٢٠ هزار مدرسه پذیرا و میزبان دانش آموزان نابینای ما هستند، علاوه بر آن ۵٩٧ همکار معلم کار تعلیم و تربیت دانش آموزان نابینا را بر عهده دارند.
حسینی با اشاره به اینکه ۴١ کتاب درشت خط در دوره ابتدایی، ١٠٣ عنوان کتاب به خط بریل تدوین شده است، گفت: بیش از ٣٠ عنوان کتاب طراحی کردیم همچنین در زیست بوم ٧٠٠ عنوان محتوای تدریس پیشرفته با شیوههای یاددهی و یادگیری مناسب طراحی و مورد استفاده دانس آموزان قرار گرفت.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی از تهیه نرم افزار گویا ساز که از سال گذشته مورد توجه بود خبر داد و گفت: این مورد از آبان استفاده میشود همچنین امکان صوتی تعامل گروهی در شبکه شاد برای دانش آموزان دارای مشکل بینایی ایجاد شده است.
در حال تکمیل...