خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محکوم به قصاص سقزی از دار مجازات رهایی یافت

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 25 مهر 1400 - 10:14
معاون قضایی و معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان اظهار داشت: با تلاش اعضای شعبه ویژه زندان شورای حل اختلاف شهرستان سقز پرونده قتل عمد با اخذ رضایت اولیای دم به صلح و سازش طرفین ختم گردید.
اختلاف،سازش،رضايت،صلح،دم،اخذ،قتل

معاون قضایی و معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان اظهار داشت: با تلاش اعضای شعبه ویژه زندان شورای حل اختلاف شهرستان سقز پرونده قتل عمد با اخذ رضایت اولیای دم به صلح و سازش طرفین ختم گردید.
بهادر اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: پرونده با موضوع قتل عمدی با شکایت اولیای دم و درخواست خانواده‌ قاتل، جهت صلح و سازش به شعبه زندان شوراهای حل اختلاف شهرستان سقز ارسال شد.
اسدی اظهار داشت: پس از طی چهار سال و برگزاری چندین جلسه در نهایت خانواده قاتل موفق به اخذ رضایت کتبی از اولیاء دم شد.
وی افزود: با پیگیری‌های مستمر اعضای شورای حل اختلاف سقز و همکاری متنفذین محلی این شهرستان و با تشکیل جلسات متعدد و اخذ رضایت از اولیای دم، پرونده قتل عمد به اخذ رضایت منجر شد.
رئیس شورای حل اختلاف استان کردستان خاطرنشان کرد: با آزادی این زندانی، سومین پرونده قتل عمد در سال جاری با تلاش اعضای شوراهای حل اختلاف استان منجر به رضایت و صلح و سازش شد.
اسدی اظهار امیدواری کرد، بتوانیم در راستای صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف گام‌های بیشتری در آینده برداریم و از طریق این تلاش‌ها بتوانیم در راستای ارج نهادن به سنت‌های دینی و گسترش فضای صلح و سازش در بین جامعه موثرتر واقع شویم.
انتهای پیام/2330/71/ی