خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای کردستان سرد می‌شود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 25 مهر 1400 - 09:13
مسئول هواشناسی کردستان گفت: از روز دوشنبه با نفوذ توده هوای سرد به منطقه، دمای هوا در طول شبانه‌روز ۵ درجه سلسیوس کاهش یافته و سرمای هوا تا آخر هفته دوام خواهد داشت.
درجه،سانتيگراد،هواشناسي،دماي،ايستگاه

ایسنا/کردستان مسئول هواشناسی کردستان گفت: از روز دوشنبه با نفوذ توده هوای سرد به منطقه، دمای هوا در طول شبانه‌روز ۵ درجه سلسیوس کاهش یافته و سرمای هوا تا آخر هفته دوام خواهد داشت.
ریحان امیدی‌راد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از امروز یکشنبه (25مهر) تا چهارشنبه در ساعاتی از بعدازظهر، وزش شدید باد و رشد موضعی ابر را شاهد خواهیم بود.
امیدی راد، عنوان کرد: از روز دوشنبه با نفوذ توده هوای سرد به منطقه، دمای هوا در طول شبانه روز ۵ درجه سلسیوس کاهش یافته و سرمای هوا تا آخر هفته دوام خواهد داشت.
وی بیشینه و کمینه دمای سنندج را برای امروز(25 مهر) به ترتیب ۳۰ و ۸ درجه سانتیگراد اعلام کرد.
امیدی راد افزود: در ۲۴ ساعت گذشته از میان ۲۲ ایستگاه هواشناسی کردستان، ایستگاه بابارشانی با ۲ درجه سانتیگراد سردترین و ایستگاه سلین با ۳۴ درجه گرم‌ترین نقطه استان بوده است.
وی گفت:دمای هوای ایستگاه هواشناسی سنندج نیز در شبانه‌روز گذشته بین ۸/۹ تا ۳۰/۴ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.
لازم به ذکر است در مدت یادشده حداقل و حداکثر متوسط عددی ایستگاه‌های هواشناسی کردستان به ترتیب ۸/۹۵ و ۲۷/۵۱ درجه سانتیگراد اعلام شده است.
انتهای پیام