خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ائتلاف سعودی از عملیات پهپادی نیروهای یمنی خبر داد

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 25 مهر 1400 - 00:53
سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی می‌گوید یک فروند پهپاد انفجاری توسط نیروهای یمن به جنوب عربستان سعودی شلیک شده است.
سعودي،يمن،ائتلاف،متجاوز،سخنگوي،عربستان

سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی می‌گوید یک فروند پهپاد انفجاری توسط نیروهای یمن به جنوب عربستان سعودی شلیک شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های عربی بامداد پنجشنبه از عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه ائتلاف متجاوز سعودی خبر دادند.
شبکه «العربیه» در گزارشی به نقل از سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی نوشت ۲ فروند پهپاد انفجاری توسط نیروهای یمن به جنوب عربستان سعودی شلیک شده است.
ائتلاف سعودی البته به روال ادعاهای دروغین همیشگی، مدعی شد که این پهپاد را پیش از برخورد به زمین رهگیری کرده است.
به نوشته شبکه «الجزیره»، سخنگوی ائتلاف جنایتکار سعودی در ادامه ادعاهایش افزود: «ما اقدامات لازم برای حفاظت از خود مطابق با قوانین بین‌المللی را انجام می‌دهیم».
عربستان سعودی در حالی مدعی مواففت با ایجاد آتش‌بس در یمن است که همچنان یمن را هدف حملات بی‌امان خود قرار داده و از محاصره همه جانبه این کشور دست نمی‌کشد.
مقامات دولت نجات ملی یمن بارها تاکید کردند تا زمانی که ائتلاف سعودی جنگ علیه یمن را متوقف نکرده و محاصره را برندارد، طرح پیشنهاد آتش‌بس بی‌فایده است.
در حال تکمیل...