خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی ۱۴۲ فرصت شغلی برای نیازمندان جویای شغل شهرستان ملکشاهی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 24 مهر 1400 - 15:54
مدیر کمیته امداد امام خمینی«ره» شهرستان ملکشاهی از ایجاد ۱۴۲ مورد فرصت شغلی برای نیازمندان و مددجویان مورد حمایت کمیته امداد این شهرستان از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
امداد،شغل،كميته،ايجاد،مددجويان

ایسنا/ایلام مدیر کمیته امداد امام خمینی«ره» شهرستان ملکشاهی از ایجاد ۱۴۲ مورد فرصت شغلی برای نیازمندان و مددجویان مورد حمایت کمیته امداد این شهرستان از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
«شهرام سالاری‌فر» با اعلام این خبر، اظهار کرد: ایجاد این تعداد شغل از محل اعتبارات صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کمیته امداد و تسهیلات بانکی صورت گرفته است و در این زمینه تاکنون بیش از هفت میلیارد تومان به متقاضیان جویای شغل پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد شغل برای نیازمندان شهرستان ملکشاهی متناسب با استعدادهای منطقه و نیاز خانواده‌ها صورت می‌گیرد، تصریح کرد: شغل های ایجاد شده عمدتاً در زمینه های کشاورزی، دامپروری،صنایع دستی،خدمات و موارد متنوع دیگر بوده است.
سالاری‌فر با بیان اینکه یکی از راهبردهای مهم کمیته امداد توانمندسازی مددجویان است، گفت: راه‌اندازی طرح‌های اشتغالزایی که زمینه اشتغال مددجویان جویای شغل را فراهم کند یکی از برنامه‌های اصلی کمیته امداد در راستای سیاست های توانمندسازی است.
انتهای پیام