خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونالدو به سیم آخر زد/ عصبانیت کریستیانو از سرمربی منچستریونایتد

فارس | ورزشی | شنبه، 24 مهر 1400 - 14:30
رسانه انگلیسی مدعی شد که کریستیانو رونالدو نسبت به تصمیم سولسشر واکنش نشان داده است.
رونالدو،بازي،منچستريونايتد،تركيب،انگليس،تصميم

به گزارش خبرگزاری فارس، همچنان جنجال تصمیم سولسشر در بازی 2 هفته پیش منچستریونایتد مقابل اورتون ادامه دارد.
جایی که سرمربی منچستر تصمیم گرفت از ابتدا به فوق ستاره خود بازی ندهد.
آن مسابقه با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا انتقادات از سولسشر به اوج برسد.
از فرگوسن آغاز شد (اینجا بخوانید) و حالا سان انگلیس نوشت که واکنش خودِ رونالدو را به همراه داشته است.
رسانه انگلیسی مدعی شد که طبق منابع خود متوجه شده که به شدت رونالدو از تصمیم سولسشر عصبانی شده و این مربی گفته که باید در هر بازی در ترکیب اصلی قرار گیرد.
رونالدو بهترین بازیکن ماه منچستریونایتد و لیگ برتر انگلیس شد
سان انگلیس نوشت که رونالدو به شدت از نیمکت نشینی ناامید و ناراحت شده و به سولسشر گفته که می‌خواهد در هر بازی لیگ در ترکیب باشد.
او گفته که به اینجا آمده تا قهرمان رقابت‌های مختلف شود و منچستر برای پیروزی نیاز دارد در هر بازی از بازیکنان با اهمیت خود استفاده کند.
امروز منچستریونایتد در ورزشگاه کینگ پاور میهمان لسترسیتی است و انتظار می‌رود که رونالدو در ترکیب اصلی قرار گیرد.
انتهای پیام/