سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکل جدیدی از ارتباط اولیا و مربیان در زیست بوم کرونا شکل گیرد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 24 مهر 1400 - 12:54
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در زیست بوم جدید آموزشی و با شیوع ویروس کرونا نه تنها ارتباط اولیا و مربیان قطع نشده؛ بلکه باید محکم تر شود تا بتوانیم به سمت حضوری شدن آموزش‌ها پیش رویم.
مربيان،مدرسه،انجمن،تربيت،اوليا،مدارس،مشاركت،خانه،آموزش،اوليا ...

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در زیست بوم جدید آموزشی و با شیوع ویروس کرونا نه تنها ارتباط اولیا و مربیان قطع نشده؛ بلکه باید محکم تر شود تا بتوانیم به سمت حضوری شدن آموزش‌ها پیش رویم.
محمدعلی واقعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: درباره اهمیت و ضرورت تکیل انجمن باید اذعان کرد که یکی از مؤثرترین روش‌ها برای جذب و جلب مشارکت والدین و مربیان مدارس، توسعه انجمن‏های اولیاء و مربیان در سطح تمامی آموزشگاه‌های کشوراست و هدف از انجام این کار آن است که برای اولیاء و دیگر اعضای انجمن موقعیتی فراهم آید تا خدمات شایسته‏تری ارائه کنند.
وی با بیان اینکه به منظور تسهیل مشارکت خانه و مدرسه، مربیان باید مطمئن شوند که اکثر اعضای انجمن از هدف کلی جلسات، برداشت مشترکی خواهند داشت، لذا می‏دانند که باید فضا را به گونه‏ای مهیا سازند که پدران و مادران در مدرسه احساس راحتی کامل کنند، افزود: در این فضاست که والدین دانش‏آموزان در تبادل نظرها و اتخاذ راه‏حل‌های مناسب برای عضویت در انجمن مدارس پیشقدم می‏شوند.
رئیس شورای انجمن اولیا و مربیان خراسان‌جنوبی با بیان اینکه انجمن اولیاء و مربیان مظهر همکاری خانه و مدرسه در امر تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است و در صدر مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر هماهنگی و همسویی نظری و عملی میان مربیان و خانواده در راستای تربیت و رشد فکری و اخلاقی و تکامل رفتار و منش آینده سازان جامعه به شمار می‌آید، تصریح کرد: پیوند خانه و مدرسه طی سال‌های اخیر در قالب مشارکت‌های فرهنگی، فکری و عاطفی، تخصصی-مهارتی به عنوان فصل مشترک ملت و دولت در تعلیم و تربیت شکل می‌گیرد، از این رو به عنوان نهاد مردمی تأثیرگذار مورد توجه بوده است.
واقعی ادامه داد: یکی از مهم ترین وظایف مدیران مدارس این است که با رویکرد اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و با تقویت تعامل هدفمند میان خانواده‌ها و متولیان تعلیم و تربیت، ضمن تبیین اهداف انجمن اولیا و مربیان و رعایت مقررات، باراه اندازی اتاق‌های گفتگوی اولیا و ایجاد محیطی امن، زمینه ساز تقویت همکاری، مشارکت و افزایش نقش خانواده‌ها در تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی برای تحقق اهداف مدرسه و ارتقای کیفیت فعالیت‌های تربیتی مدرسه در ساحت‌های شش گانه تربیت و گسترش ارتباط بین خانه و مدرسه باشند.
وی افزود: در زیست بوم جدید آموزشی و با شیوع ویروس کرونا شاهد مشارکت حداکثری اولیای به ویژه مادران و مربیان در آموزش دانش‌آموزان بودیم هر چند بعضاً نبود زیرساخت‌های لازم در بستر فضای مجازی، عدم توانایی مالی خانواده‌ها برای خرید گوشی همراه، تبلت و ...
باعث افت تحصیلی، تربیتی و اجتماعی عده‌ای از دانش‌آموزان شد، اکنون با توجه به تأکید مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی و اقبال عمومی آحاد جامعه بر آموزش حضوری و اهمیت ارتباط رو در روی معلم و دانش آموز، لازم است همگان با مد نظر قراردادن دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در تمام مراحل زندگی به خصوص در محیط مدرسه و تشویق خانواده‌ها به واکسیناسیون فرزندانشان، زمینه آموزش‌های حضوری و بازگشایی مدارس را فراهم کنند.
انتهای پیام