خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۲۱۹ مبتلای جدید به کرونا در لرستان/ ۴ بیمار دیگر فوت شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 مهر 1400 - 12:41
خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان از شناسایی ۲۱۹ مبتلای جدید و چهار فوتی کرونا در این استان خبر داد.
كرونا،نفر،لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی ۲۱۹ ابتلای جدید به کرونا در لرستان طی ۲۴ ساعت گذشته اظهار داشت: تا کنون ۱۸۸ هزار و ۴۹ نفر در استان به کرونا مبتلا شده‌اند.
وی با اشاره به ۴ فوتی جدید بر اثر کرونا در استان عنوان کرد: تا کنون متأسفانه دو هزار و ۵۵۲ نفر به علت ابتلاء به کرونا در لرستان فوت کرده‌اند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان تعداد بستری‌های مشکوک و قطعی کرونا در استان را ۵۲۹ نفر اعلام کرد.
بنا بر این گزارش، تعداد فوتی‌های بر اثر کرونا در لرستان در روز گذشته ۴ نفر، مبتلایان جدید ۲۵۴ مورد و بستری‌ها نیز ۵۳۱ نفر بوده است.