خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش‌وپرورش مهم‌ترین ارگان برای توسعه سلامت است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 اردیبهشت 1398 - 15:05
کرج - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: برای توسعه بحث سلامت آموزش‌وپرورش مهم‌ترین ارگان است.
بابيان،سلامت،ايدز،علوم،پزشكي،دانشگاه،جامعه

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین کریم ظهر دوشنبه در مراسم زنگ سلامت که به مناسبت هفته سلامت در هنرستان تربیت برگزار شد، بابیان اینکه سفیران سلامت برای ما بسیار ارزشمند هستند، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی یک هدف‌گذاری خاصی را در آموزش‌وپرورش دارد و برای رسیدن به اهداف سلامت سرمایه‌گذاری زیادی کرده است.
وی بابیان اینکه سفیران همکاران کوچک ما در آموزش‌وپرورش هستند، گفت: برای توسعه بحث سلامت آموزش‌وپرورش مهم‌ترین ارگان است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بابیان اینکه ۵۰ درصد مرگ‌ومیرها ناشی از بیماری قلبی است، اضافه کرد: باید کنترل بر خشم، کاهش استرس، تغذیه مناسب و ورزش را در جامعه نهادینه کنیم.
دکتر کریم بابیان این مطلب که از هر ۱۰ نفر بیشتر از یک و نیم نفر در ایران فشارخون دارند، گفت: اعتیاد، مواد مخدر و روان‌گردان‌ها به جان جامعه افتاده است.
وی بابیان اینکه اگر آموزش‌وپرورش در مورد بیماری ایدز اطلاع‌رسانی نکند، ایدز یک بحران می‌شود، اضافه کرد: باید در مدارس در مورد ایدز و روش‌های پیشگیری اطلاع‌رسانی کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در پایان بابیان اینکه دانش آموزان باید خود، خانواده‌ها و جامعه را به سمت بهبود وضعیت سلامت ببرند، ادامه داد: باید از روش‌های سنتی گذشته فاصله گرفت و برای این‌که بتوانیم یک سری کارها را به باور برسانیم نیازمند ابتکار، خلاقیت و اتخاذ روش‌های جدید مطالعه و تحقیق هستیم.