خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکرات با ایران دوستانه بوده اما نتایج ملموسی نداشته است

مهر | بین‌الملل | جمعه، 23 مهر 1400 - 22:59
«فیصل بن فرحان» در نشستی خبری در واشنگتن گفت که مذاکرات تهران-ریاض دوستانه بوده اما نتایج ملموسی به همراه نداشته است.
يمن،فرحان،فيصل،بن،لبنان،مذاكرات،خارجه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزیر امور خارجه سعودی مدعی شد که منطقه با شتاب ایران در فعالیت های هسته ای خود وارد مرحله خطرناکی می شود.
بر اساس این گزارش، «فیصل بن فرحان» ادعا کرد: ایران باید فعالیت هایی را که ناقض توافق هسته ای است سریعاً متوقف نماید.
وزیر امور خارجه عربستان درباره مذاکرات تهران-ریاض هم گفت که این مذاکرات دوستانه بوده ولی تا کنون نتایج ملموسی به همراه نداشته است.
فیصل بن فرحان در نشست خبری در واشنگتن درباره تحولات لبنان هم افزود: ما درباره اوضاع سیاسی اقتصادی در لبنان نگرانیم و هم اکنون باید در این خصوص اقدام کرد.
وزیر خارجه سعودی ادامه داد: حوادث دو روز گذشته نشان می دهد که لبنان نیازمند تغییر حقیقی و جدی است و مسئولیت آن برعهده رهبران است.
فیصل بن فرحان پیرامون تحولات یمن هم مدعی شد: جامعه بین الملل باید به حوثی ها (نیروهای انصارالله) برای پذیرش پیشنهاد عربستان درباره آتش بس فشار بیشتری وارد کند.
گفتنی است که پیشنهاد ریاض متضمن برقراری آتش بس در یمن تحت نظارت سازمان ملل متحد و ازسرگیری مذاکرات بین دولت مستعفی یمن و دولت نجات ملی یمن در صنعا است.